2012. augusztus 31., péntek
Pizzaszósz
Az éj leple alatt, senki nem találja ki, mit csináltam. Igen, pizzaszószt! Rengeteg paradicsomot leforráztam, majd meghámoztam és sok-sok fűszernövénnyel a kertemből (zsálya, babérlevél, bazsalikom, kakukkfű) összefőztem, sűrített paradicsommal sűrítettem, rotyogtattam és forrón üvegekbe töltöttem, fejre állítottam őket 10 percre és kész is lettem. Öröm lesz a munkás-iskolás hétköznapokon felbontogatni az üvegeket és néhány perc alatt házi pizzát varázsolni az asztalra. Tavaly nem készítettem ilyet, de idén sokat fogok csinálni, míg van paradicsom és egyébként is, míg teszek-veszek a konyhában, addig rotyoghat a háttérben.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése