About

Mindig is imádtunk nagy eseményeket étkezéssel megünnepelni, vendégül látni  rokonokat, barátokat, vacsora-partykat szervezni időjárástól és évszaktól függetlenül. A visszajelzések és a mi jóérzéseink azt erősítették meg bennünk, hogy vendégeink kaptak nálunk valami pluszt, egy jó élményt. Igen, a lényeg a jó hangulat, a sokáig megmaradó jóérzés élménye. Ez adott bátorságot ahhoz, hogy megnyissuk konyhánkat, ebédlőnket, kertünket, ezáltal otthonunkat is a barátok barátainak és az ismerősök ismerőseinek is. Így született meg a  G&A konyhája, ahol célunk a minőségi, stílusos, elegáns étkezés mellett a kiváló hangulat kreálása is.

Rólunk: G&A
 
G, mint George: Párizsban született, több külföldi nagyvárosban élt, 5 nyelven beszél (nemsokára 6!), igazi gourmet, már 4 évesen a mamája mellett a vinaigrette öntetet és a majonézt keveri. A bordeaux-i borrend budapesti mestere (Maitre de la Commanderie de Budapest). Imád enni, szenvedélyesen főzni, és az adott menüsorhoz a megfelelő borokat kiválogatni. Közel áll hozzá a mediterrán, olasz konyha, valamint az ázsiai ízek is.

A, mint Anikó:  a homekitchen ötletgazdája, szeret utazni és az utazások során az új ízeket, ötleteket, kultúrát magába szívni. A vendéglátás mindig nagy örömet okoz neki, energiával töltődik fel. A salátákért, levesekért és a desszertekért felelős. Mindenféle zöldséget szeret, mindenféle módon elkészítve és különösen kedveli a citromot és amiben citrom van.

Nem vagyunk hivatásos séfek, hanem főzni imádó műkedvelők, akik számára minden apró részlet nagyon fontos. Vacsoráink profibbak mint egy baráti vacsora, de oldottabbak, közvetlenebbek, mint egy éttermi vacsora. A kettőt kombináljuk, hogy a lényeg ne vesszen el és a lényeg az élmény, amely feledhetetlen kell, hogy legyen.
Ezen dolgozunk minden adott vacsoránál, titkunk a szervezettség, a szenvedély, és a levegőben lévő inspiráció.
Érd kertvárosában lakunk, nyugodt, csendes helyen. 4 leánygyermekünk van.

Alapanyagaink helyi termelőktől, piacokról származnak, valamint a kincset érő kertünkből. Igyekszünk minél többféle fűszer és gyógynövényt termeszteni, mint a bazsalikom, rozmaring, zsálya, tárkony, borsikafű, kapor, koriander,petrezselyem, levendula, citromfű, menta.

A borokat saját pincénkben tároljuk és kívánság szerint borkóstolókat is szervezünk.

Célunk az Érd és környékén lakó, kulináris újdonságokra és új ismeretségekre nyitott házaspárok, fiatalok, társaságok vendégül látása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése