2013. április 10., szerda

Füstölt lazac előételként

Híve vagyok a minőségi étkezésnek, a mai világban ez már nem nehéz, csak oda kell figyelni, hogy mit és mennyit eszünk. Hiszek abban is, hogy a mostani étkezésünkkel hatással vagyunk a leendő gyermekeink, unokáink, dédunokáink életére is. Ha valaki dohányzik, nagyobb mennyiségben alkoholt iszik rendszeresen, túleszi magát egészségtelen ételekkel, az igenis kihatással van a még meg nem születendő utódaira. Tehát nemcsak saját magunk iránti felelősség az, hogy mit eszünk, hanem az utódaink iránt érzett felelősség is. Ne is beszéljünk arról, hogy milyen esztétikai élményt nyújtunk a környezetünknek, akik nap mint nap látnak bennünket. 
Íme itt egy igazi minőségi előétel, ami kiváló kezdés egy minőségi vacsorához, ünnephez, vagy akár egy hétköznapi ebédhez. Füstölt lazac vajas pirítóssal, friss gyömbérrel, amit vékony szeletekre vágunk és természetesen citrom rácsöpögtetve. Ettől az előételtől igazi ünneppé válik minden étkezés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése