2013. március 25., hétfő
Isteni sült kacsamáj
Megbízható forrásból (tanyáról) kaptam egy szép nagy adag (80dkg) kacsamájat, amit azonnal a férjemre bíztam és az ő autentikus, laza stílusában elkészítette nekünk a vasárnapi ünnepi asztalra. A karikára vágott hagymát és a cikkekre vágott almát külön megpirította, dinsztelte, majd a kacsamájat is külön megsütötte a saját zsírjában és a végén összerottyantotta, majd egy nagy "A'table" felkiáltással az asztalhoz parancsolta a csapatot és forrón tálalta nekünk. Ilyen hideg télies márciusban igazán jól esett az ízletes kacsamáj és százszor jobb volt, mint egy étteremben. De jó, hogy a lányok az apjuktól is látják, mit és hogyan lehet működni egy konyhában. Ők nem azt fogják emlegetni később, hogy a mama főztje, hanem azt, hogy a Papi főztje. Hm...
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése