2013. december 13., péntek

Vadhús vacsora


Kérdezték páran, hogy mit ettünk a vad vacsorán, mert a képeken nem látszik. Nos, ettünk, főztünk, dolgoztunk és nem fényképezkedtünk. Utólag is idemásolom a menünket, ami mind elfogyott, remélem nemcsak azért mert éhesek voltak a vendégeink, hanem azért is mert finom volt. Nekem azért át kell gondolnom néhány dolgot, hisz 'learning by doing'. Az ember akkor tanul a legtöbbet, ha csinálja és csinálja és csinálja.


The Menu


Aperitifs
Kis falatkák (4 féle) 


Terrine de Liévre terrine au chutney
nyúl terrine chutneyval és színes salátával
hare terrine with chutney + salate


Feasant soup
Bouillon de faisan
Fácán leves


Gigue de daim et sa purée de cacahuètes á la satay
Fallow deer venison with satay peanute sauce + polenta
Sült Dámszarvas comb Satay szósszal és polentával


Walnut Cream pudding
Dió mousse/Csoki mousse
Crème de Noix

Menta tea


Gróf Degenfeldt, Tokaji Muscat Blanc 2012

Mészáros Pál, Szekszárdi Merlot 2011

Domaine de Peytoupin, Loupiac 2005

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése