Kérdezték páran, hogy mit ettünk a vad vacsorán, mert a képeken nem látszik. Nos, ettünk, főztünk, dolgoztunk és nem fényképezkedtünk. Utólag is idemásolom a menünket, ami mind elfogyott, remélem nemcsak azért mert éhesek voltak a vendégeink, hanem azért is mert finom volt. Nekem azért át kell gondolnom néhány dolgot, hisz 'learning by doing'. Az ember akkor tanul a legtöbbet, ha csinálja és csinálja és csinálja.
The Menu
Aperitifs
Kis falatkák (4 féle)
Kis falatkák (4 féle)
Terrine de Liévre terrine au chutney
nyúl terrine chutneyval és színes salátával
hare terrine with chutney + salate
Feasant soup
Bouillon de faisan
Fácán leves
Gigue de daim et sa purée de cacahuètes á la satay
Fallow deer venison with satay peanute sauce + polenta
Sült Dámszarvas comb Satay szósszal és polentával
Walnut Cream pudding
Dió mousse/Csoki mousse
Crème de Noix
Menta tea
Menta tea
Gróf Degenfeldt, Tokaji Muscat Blanc 2012
Mészáros Pál, Szekszárdi Merlot 2011
Domaine de Peytoupin, Loupiac 2005
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése