Liba tor vacsora
2013 November 9. este 7 óra
A menü:
Aperitifs
Libamáj pástétom „foie gras” kaláccsal és házi Chutney-val
Liba erőleves tépett húsával és lúdgégetésztával
Ropogós, egészben sült Liba birsalmával töltve, lilakáposztával és knödel-lel tálalva
Flambírozott William körte vanilia fagylalttal
Menta tea
Házi mentás, citromfüves limonádé és az ételekhez illő borok lesznek kínálva.
Részvétel: 10.000 Ft /fő
Goose feast
9th November 2013 at 7 pm
The Menu
Aperitifs
Hungarian Goose „foie gras” with Brioche and home-made Chutney
Goose consomée with meet and
larynx noodles
Crispy roasted stuffed Goose with Quites, red cabbage and knödel
Flamed William Pear and Vanilia Ice cream
Peppermint tea
Homemade Limonade, and a wide
selection of wines will be served during the dinner
Participation fee: 10.000
Ft pp.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése